Andelsboligforening

Aldrig har du som andelshaver kunnet få så meget på et sted

Andelsboligforeningsområdet undergår en løbende udvikling og det stiller store krav til rådgiverne.

Som landets førende mæglervirksomhed inden for andelsboligområdet vil vi gerne informere om nogle af de områder, hvor vi besidder en særlig ekspertise, og samtidig vil vi gerne invitere dig til en uforpligtende drøftelse på de områder, som du har særlig interesse i.

Andelsboligmarkedet er og har gennem årene haft en stor politisk bevågenhed i Danmark og holdningerne er delte om de fleste af de spørgsmål, der knytter sig til området.

I Sverige har vi 3 butikker, der beskæftiger sig med salg af andelsboliger samt ejendomsadministration, hvorfor vi har de bedste muligheder for at lade os inspirere af lovgivning og praksis fra begge lande. Sammenholdt med Sverige, hvor andelsboligformen er endnu mere udbredt end i Danmark, er der fortsat to væsentlige forskelle. En svensk andelshaver kan således sælge sin andelsbolig til hvem han vil og til markedsværdien.

På denne hjemmeside har vi beskrevet en række af de ydelser, som vi kan bistå med. Det være sig valuarvurderinger, salg af den enkelte andelslejlighed eller foreningens samlede ejendom, administration og teknisk vedligeholdelse, stiftelse af en andelsboligforening og meget mere.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af, hvad vi kan gøre for dig og din andelsboligforening.

Job hos os | Links | Logobank | Om EDC Poul Erik Bech | Vi støtter | Ansvar | edcerhverv.dk