Detail

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech har vores erhvervsmæglere mange års erfaring i udlejning og afståelse af butikker.

Formidling af detailforretninger kræver specialviden og mange års erfaring. Vores specialister har ved mange års arbejde med formidling af forretninger indenfor mange forskellige brancher, skabt en stor viden om de enkelte forretningstyper. Hver branche har sit eget særkende og uskrevne regler, som en erhvervsmægler skal kunne håndtere ved formidling af de forskellige forretningstyper.

Lokalt kendskab er vores styrke

Vores lokale repræsentation i 16 erhvervscentre betyder, at vores specialister i detailmarkedet er lokalt forankret og har dermed altid en opdateret indsigt i den lokale markedssituation. Vores erfarne erhvervsmæglere har indgående kendskab til lejeniveauer, krav til størrelse, indretning og beliggenhed i hele landet og kan dermed værdisætte lejen, så unødigt lange liggetider undgås.

Vores lokalkendskab gør os til den stærkeste samarbejdspartner rundt om i landet

Stort kartotek af købere og lejere

Vores repræsentation med 65 specialiserede erhvervsmæglere i hele landet betyder, at vi konstant er opdaterede i forhold til, hvem det udbudte butikslejemål kunne være interessant for. Vi indsamler systematisk al efterspørgsel fra potentielle lejere af butikker. Butikker sat til leje hos os, bliver altid matchet op imod vores store køber- og lejerkartotek. Det giver de bedste betingelser for at finde den helt rigtige lejer så hurtigt som muligt.

Bestil en salgs- eller lejevurdering her

Job hos os | Links | Logobank | Om EDC Poul Erik Bech | Vi støtter | Ansvar | edcerhverv.dk