Ejendomsadministration

Ejere og bestyrelser ønsker utvivlsomt en professionel administrator til at forestå administrationen af ejendommen. Vel at mærke en administration med en høj grad af kvalitet og sikkerhed for ejendommens midler og samtidig til en attraktiv pris.

Dette fører ofte til, at ejeren/bestyrelsen vælger enten at betale en høj pris for administrationen, selv at forestå hele administrationen eller måske få administreret hos en administrator, der i afgørende situationer ikke har den fornødne ekspertise eller er tilstrækkeligt forsikret mod fejl og modtagne midler/ukorrekt håndtering af modtagne midler.

Den professionelle administrator, der primært beskæftiger sig med administration af ejendomme, kan spare ejendommens ejere for penge ved hjælp af sin erfaring og sit overblik. En løbende gennemgang af ejendommens driftsudgifter, udveksling af idéer til ejendommens udvikling samt udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner hører til blandt de væsentlige krav, man bør stille til sin ejendomsadministrator.

I EDC Poul Erik Bech koncernen har vi et selvstændigt ejendomsadministrations-selskab - LEA Ejendomspartner til varetagelse af administration af udlejningsejendomme, erhvervslejemål, ejerforeninger og andelsboligforeninger. LEA Ejendomspartner beskæftiger p.t. 45 medarbejdere og er medlem af Administratorforeningen og Ejendomsforeningen Danmark.

Besøg LEA Ejendomspartner's hjemmeside for yderligere information om, hvilke konkrete opgaver vi kan være behjælpelig med.

Job hos os | Links | Logobank | Om EDC Poul Erik Bech | Vi støtter | Ansvar | edcerhverv.dk