Kontor

Vores lokale kendskab og landsdækkende repræsentation med 65 specialiserede erhvervsmæglere betyder, at vi konstant er opdaterede i forhold til, hvem udbudte forskellige typer af kontorlokaler kunne være interessant for. Når kontorlokaler sættes til salg eller udlejning hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København bliver den ikke kun sat til salg eller udlejning hos et stærkt lokalt team, den bliver sat til salg eller udlejning i 16 erhvervscentre i Danmark. Det giver den bedste mulighed for at finde den rigtige køber eller lejer til erhvervslokalerne..

Stort kartotek af købere og lejere

Vi matcher altid vores store køber- og lejerkartotek med de kontorlokaler, der er sat til salg og udlejning hos os. Det giver hurtigere og bedre salg og udlejning.

Eksperter i erhvervslejeloven

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech har vi mange års erfaring i at sælge og udleje kontorer til erhvervslivet og vores mæglere arbejder fokuseret med kontorsegmentet til servicering af ejere og udlejere af kontorejendomme.

Udlejning af kontorer og kontorejendomme kræver, at man har specialiseret sig i erhvervslejeloven og har indgående erfaring med branchekrav og pris- og lejeniveauer Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech har vi specialister ansat med mange års brancheerfaring. Vores kendskab til både pris- og lejeniveauer, markeder og brugere betyder, at vi bedre kan værdisætte kontorlokalerne, så unødigt lange liggetider undgås.

Bestil en salgs- eller lejevurdering her

Job hos os | Links | Logobank | Om EDC Poul Erik Bech | Vi støtter | Ansvar | edcerhverv.dk