EDC Projekt

EDC Projekt Poul Erik Bech har etableret sig som en succes – med særlig ekspertise inden for projektudvikling, salg og udlejning. Vi tilbyder to services: Totalhåndtering og/eller Projektsalg og udlejning.

Totalhåndtering Går du med tanker om, at din ejendom eller grund ikke udnyttes optimalt? EDC Projekt rådgiver om udviklingsmulighederne og hjælper dig efterfølgende fra A til Å i processen. Vi kan samle hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise, kan vi repræsentere kunden i alle henseender: Fra analyse af projektmuligheder, til projektudvikling, til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører, samt efterfølgende salg, udlejning og ejendomsadministration. Vi repræsenterer kunden udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Projektsalg og udlejning Som en markedets stærkeste spillere, kan vi med vores mangeårige ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder.  Vores målgruppe er developere og bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Ved at agere som kundens faste sparringspartner og kontaktperson, hjælper vi til at give et klart overblik med tilfredsstillende resultater.

Klik herover og læs om de forskellige stadier i EDC Projekt Totalhåndtering

Kom til os - vi ser mulighederne. Kontakt os på 33 30 78 00!


Job hos os | Links | Logobank | Om EDC Poul Erik Bech | Vi støtter | Ansvar | edcerhverv.dk