Med otte spisesteder i København har cocktail- og burgerkæden sat kurs mod landets næststørste by – her fandt EDC Erhverv de rette lokaler.
”Vi har brugt rigtig meget tid på at udvikle et produkt-dna; det er slået an i København, og vi åbner snart i Aarhus.”
Sådan fortæller Lasse Wiwe om Cock’s & Cows, som han åbnede i 2012 sammen med makkeren Daniel Knuttel. Siden er stedet vokset til en kæde med indtil videre otte spisesteder, alle i København.
Her serverer de cocktails og solide oksekødsburgere. Og trods navnet omfatter menukortet også vegetarisk og vegansk mad for at udvide kundeunderlaget.
”Vi vil gerne være frontrunner med nogle af de nye ting. Vi lægger vægt på, at her skal være hyggeligt og uformelt, men samtidig mad af høj kvalitet med fokus på miljø, økologi og dyrevelfærd. Vi går både efter familier og unge mennesker, som skal videre i byen. Og så har vi events for virksomheder, og derfor er det vigtigt for os, at lokalerne er åbne, så der kan være større arrangementer,” forklarer Lasse Wiwe.
Desuden skal Cock’s & Cows-spisesteder helst ligge vendt mod solen, så der er optimale muligheder for udeservering.
Til foråret slår kæden dørene op til sit niende spisested, og åbningen i Aarhus er ifølge Lasse Wiwe sket med kyndig bistand fra EDC Erhverv:
”Vi leder efter samarbejdspartnere, som vi godt kan lide, og som har forståelse for vores produkt og forretningsmodel, så vi har en fælles mission. EDC Erhverv har hjulpet os rigtig meget, så vi har fået nogle optimale lokaler.”
Lasse Wiwe antyder, at Aarhus næppe bliver sidste destination for Cock’s & Cows:
”Vi har sammen med EDC Erhverv kigget på flere markeder eller byer. Lige nu har vi fokus på Aarhus, men vi har lagt en plan for virksomheden og vil gerne derudad.”