Job hos os

Følg os på

Vores medarbejdere er vores største ressource

Her hos EDC Poul Erik Bech arbejder vi målrettet med at fastholde vores medarbejdere, så alle efter endt arbejdsdag går hjem med en følelse af at være blevet udfordret og motiveret. Dette er en af de væsentligste årsager til, at vi på den ene side har mange medarbejdere, som har været her gennem årtier, og på den anden side altid står klar til at åbne døren for nye kræfter, som brænder efter at være med til at skabe fremtidens EDC Poul Erik Bech.

Vi kan tilbyde attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning, sundhedsforsikring, gode udviklingsmuligheder, videndeling og efteruddannelse. I alle hjørner af virksomheden møder du Poul Eriks kunstinteresse i form af glaskunst, bronzefigurer og malerier, der optræder som daglig inspiration til sanserne og bidrager til det gode arbejdsmiljø i vores butikker og erhvervscentre.

Sundhedsforsikring - Børnejul - Julefrokost - Jubilæumsfest - Uddannelse - Rabataftaler - Kantine - Ferielejligheder - Privatforsikring med rabat - Pension -  Fredagsbar - Fitnessaftale - Købekort til brændstof - Kunst - Julegaver

Sidst, men ikke mindst, skal vi også nogle gange sørge for at læne os tilbage og nyde, at vi er så privilegerede at være ansat på en arbejdsplads med højt til loftet. Det årlige højdepunkt for os voksne er således den store jubilæumsfest, hvor vi i festlige rammer fejrer alle de medarbejdere, som i det forgangne år har rundet enten ti eller 25 år i virksomheden – altid et brag af en fest med god mad, musik og festlige taler. Det årlige højdepunkt for vores børn er børnejul, hvor vi mødes med vores familier og alt er tilrettelagt på børnenes vilkår med burger, softice, popcorn samt tryllekunstner og juleklip for ikke at glemme gaverne.

Her på siderne kan du møde nogle af vores medarbejdere, læse om vores rekrutteringsproces og se, om der skulle være en ledig stilling, som matcher dine kompetencer. Desuden finder du HR’s kontaktoplysninger – for hvis du gerne vil være en del af EDC Poul Erik Bech, vil vi gerne høre fra dig.