Trainee hos os

Følg os på

Traineeforløbet fra A til Z - eller fra København til New York

Hvis du bliver optaget som trainee hos EDC Poul Erik Bech, bliver du optaget på et hold af Danmarks største talenter. Som trainee hos os er du nemlig nøje udvalgt, fordi vi gerne vil være sikre på, at du virkelig brænder for at blive en af landets dygtigste ejendomsmæglere.

Til gengæld tilbyder vi dig en 2-årig uddannelse, som giver dig et solidt fagligt fundament og en række oplevelser i verdensklasse. Undervejs i uddannelsen kommer du således på udlandsophold med besøg hos vores søsterselskaber i Sverige og Frankrig og som kronen på værket en tur til New York, hvis du efter endt uddannelse står med en ansættelseskontrakt i hånden.

Vores trainees er her ikke bare på fransk visit. De er derimod grundstenen i en langsigtet plan om at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i branchen, så vi i fællesskab kan skabe fremtidens EDC Poul Erik Bech

Men selv den længste rejse starter med det første skridt – og med det første skridt træder du direkte ind på vores hovedkontor i hjertet af København til en introdag efterfulgt af to dages bootcamp. I dette startforløb ser vi det som vores fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere de mest basale procedurer samt være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik. Derfor indeholder bootcampen undervisning i vores praktiske værktøjer, introduktion til vores værdisæt samt workshops, hvor du blandt andet arbejder med dit kropssprog og får tegnet din personlige profil, så vi sammen kan skræddersy din uddannelse. Mindst ligeså vigtigt er det, at du i løbet af disse tre dage også lærer de andre trainees på holdet at kende, så I fra starten vænner jer til at dele erfaringer og udfordringer på tværs af landet.

På din første dag i butikken får du en buddy tilknyttet, som du kan læne dig lidt op ad i starten. Efter henholdsvis tre, seks, 12 og 18 måneder vil du opleve at blive evalueret med henblik på løbende at blive betroet stadig flere opgaver indtil du efter 24 måneder står overfor den store slutevaluering.

Uddannelsen er nøje tilrettelagt i samarbejde med EDC Akademiet og Dansk Ejendomsmæglerforening. Vores undervisere er håndplukkede til opgaven med sans for at trække dig ud af din comfortzone og dermed skabe de bedst mulige rammer for udvikling og læring. Når du efter to år står med dit diplom i hånden er vores vision, at du træder ud i verden som både en helstøbt mægler og et helstøbt menneske.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på næste hold af Danmarks største talenter.